Wat bieden wij?

Wij bieden een breed scala van diensten aan die geschikt zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd en klachtenbeeld. Of je nu preventief bezig wilt zijn, wilt herstellen van een burn-out, depressie, lichamelijke klachten of langdurige ziekte, of als je elders geen verbetering meer vindt voor jouw probleem, bij ons kun je bijzondere resultaten behalen. Onze aanpak is gebaseerd op anamnese en Chinese diagnostiek om klachten te verminderen, vaak te genezen en preventief te handelen.

 

Beweeglessen

Onze beweeglessen zijn gericht op het natuurlijke zelfherstellend vermogen van je lichaam en geest. We bieden diverse groepslessen aan, zoals Qigong, Tai Chi Chuan (taijiquan), Yogong, Yin Yoga, TAO PowerYoga en meditatie. Op afspraak zijn er ook therapeutische ontspanningslessen en mindfull Kids lessen beschikbaar.

 

 

Behandelingen

Onze ervaren therapeuten bieden behandelingen aan vanuit de Traditionele Chinese geneeskunde (TCM), gericht op zowel het lichaam als de geest.

 

 

Massages

Voor preventie, therapie en ontspanning bieden we verschillende soorten massages aan, zoals Tuina, Guasha, Moxa, Hotstone, voetreflexologie, Qi plus en acupressuur. Direct boeken is mogelijk.

 

 

Coaching met een leefstijlcoach

Onze coaching sessies met een ervaren coach zijn gericht op het achterhalen van achterliggende oorzaken van klachten, gebaseerd op de Chinese filosofie en de 5 elementen leer. We kijken op een geheel nieuwe en andere wijze naar jouw inwendige en uitwendige staat om je in je natuurlijke evenwicht te brengen. Direct boeken is mogelijk.

 

 

 Selfmanagenment cursus.

Een cursus geheel gericht op het nieuwe leren. Doelstelling is om weer in het gevoel te komen en vanuit een beter startpunt en vanuit rust weer overzicht te krijgen. De cursus kan als maatwerk worden geleverd voor scholen, bedrijven en particulieren.

Deze praktijkgerichte cursus is gebaseerd op de Chinese 5 elementen leer, natuurfilosofie en oosterse bewegingsvormen, en richt zich op zelfreflectie, persoonlijke ontwikkeling en het ontwikkelen van je Qi (levensenergie) om in balans te komen.

 

 

 

Workshops en retraites

We bieden verdieping in specifieke onderdelen en technieken door middel van workshops, en we verzorgen ook workshops op zonnige retraites. Kijk op Ecolonie.eu of bij onze workshops.

 

 

Evenementen en open dagen

Tijdens onze evenementen en open dagen kun je kennismaken met onze filosofie en methode. Overzicht en direct boeken is mogelijk.

 

 

Personal training

Samen met onze personal training bieden wij circuit training en bootcamps aan om jouw resultaten te ondersteunen. 

 

Klachten waarbij wij kunnen helpen

Preventie is belangrijk bij ons, maar we begrijpen dat je vaak pas op zoek gaat naar een oplossing als je een probleem ervaart. Wij kunnen je helpen bij klachten zoals vermoeidheid, burn-out, depressie, rugklachten, overprikkeling, slapeloosheid, langdurige ziektebeelden, blessures, spanningen, stress, hoofdpijn en vage lichamelijke klachten.

 

Wij kunnen je helpen je weer echt goed te voelen.

Met het volgen van onze unieke methode, kan je al  binnen een relatief korte periode je eerste gewenste verbeteringen merkbaar behalen. Dit is een grote stimulans om door te zetten. We gaan voor verbinding en iedereen is welkom.

Ons centrum is een Taoïstisch Body Mind Fit centrum met een zen-vibe, waar sfeer is, saamhorigheid en vooral verbinding met elkaar. Een centrum waar we authentieke Taijiquan QiGong, oude wijsheden en hun waardes hoog houden.

 

Preventie is belangrijk! Pak het kleine aan voordat het groot is (Lao TZU).

 

Herken je een van deze?

    •    Vermoeidheid

    •    Burn-out

    •    Depressie

    •    Rugklachten

    •    Overprikkeld

    •    Slapeloosheid

    •    Langdurig ziektebeeld

    •    Blessures

    •    Spanningen

    •    Stress

    •    Hoofdpijn

    •    Vage lichamelijke klachten

 

Wij kunnen je helpen je weer echt goed te voelen.

Kennismaking of anamnese direct boeken