Retraite “in je element”

Klaar om jezelf opnieuw te ontdekken en te verbinden met je ware essentie? Van 11 tot 17 augustus wacht er een bijzondere retraite op je. Een week vol QiGong, yoga, meditatie en de krachtige lessen van de 5 elementen. En dat allemaal in het hart van west Europa in de Franse Vogezen (www.ecolonie.eu/nl). Deze retraite is een uitnodiging om in verbinding te treden met zowel de natuur als je eigen essentie, een pad naar het leven van je dromen, vol potentie en in harmonie met je omgeving.

Ontdek en erken je unieke blauwdruk en leer voelen wat anders kan zijn, hoe je jouw potentieel volledig kunt realiseren door je goed te voelen. Gedurende deze week zullen we de vijf elementen, oftewel wuxing, die in de natuur voorkomen intensief ervaren. Deze elementen — de seizoenen Zomer, Herfst, Winter, Lente, en de Aarde als ons fundament — zijn diep verbonden met ons mens-zijn, hoewel we dit vaak niet meer bewust zijn. Deze retraite zal die verbinding herstellen, waardoor je weer één wordt met de natuur, die niet alleen om ons heen bestaat, maar ook binnen in ons leeft, wordt ervaren en diep gevoeld.

 

Wat staat je te wachten?

  • Ochtend QiGong: Begin elke dag met QiGong voor energie en focus.
  • Natuurlijke Verbondenheid: Diepgaande ervaringen met de 5 elementen: Zomer, Herfst, Winter, Lente, en ons fundament, de Aarde.
  • Verrijkende Activiteiten: Verken QiGong, TaijiChuan, TAO YIN Yoga, meditaties, en stille wandelingen die je onderbewustzijn aanspreken.
  • Creatieve en Helende Sessies: Laat je inspireren door muziek, beweging, werken met de I Tjing, en inzicht in de 5 elementen.
  • Dagelijkse Reflectie: Reflectie en helingssessies helpen je om je dagelijkse ervaringen te integreren en te groeien.
  • Bijdragen aan de Gemeenschap: Neem deel aan het leven in ECOlonie door mee te helpen en ervaar de kracht van gezamenlijke inzet.
  • Expert Begeleiding: Irma Soetekouw, met jarenlange ervaring in martiale kunsten en Oosterse geneeswijzen, gidst je door deze transformerende reis.

 

Programma

Elke ochtend starten we met een stille wandeling, waarbij we ons focussen op een van de elementen. Deze ervaring verdiepen we na de wandeling door middel van meditatie, klank, gesprek en theorie. Aan het einde van de retraite verbinden we alle elementen, wat helpt bij het ervaren van jouw zelfherstellende vermogen en de diepe connectie met de natuur en de seizoenen. Elke dag sluiten we af met een TAO YIN Yoga sessie in de late middag of vroege avond, waarbij diepgaande meditatie centraal staat, gericht op het harmoniseren van emoties, gevoel en energie. Op dinsdagmiddag is er gelegenheid om praktisch bij te dragen aan de gemeenschap ECOlonie, zoals werken in de tuin of helpen in de keuken, gevolgd door een lezing over de visie van ECOlonie.

 

Kosten

De kosten voor deze week bedragen €280, inclusief alle coaching en activiteiten.

 

Meer informatie

Voor meer details over het programma, aanmelding of andere vragen kun je direct contact opnemen via e-mail op info@irmasoetekouw.nl en info@bmfcentre.com, of telefonisch via 06 11 725 637.

 

Details

  • Datum: 11 tot 17 augustus
  • Locatie: BMFCentre, in hartje natuur.
  • Kosten: € 280 inclusief coaching en activiteiten.

Dompel je onder in een week van zelfontdekking, heling, en vernieuwing. Laat deze retraite je helpen je blauwdruk te erkennen en te leven in volledige verbinding met de natuurlijke wereld om je heen.

Meld je nu aan en zet de stap naar een leven vol verbinding en voldoening. Voor meer informatie contacteer ons via info@irmasoetekouw.nl of info@bmfcentre.com. Telefoon: 0611725637.

 

Ontdek hoe je leven kan transformeren wanneer je je ware potentieel en natuurlijke verbinding omarmt.