Nieuwe lessen bij BMF

een unieke all-in methode

We werken met onder andere bewegingen uit de GYROKINESIS en de YoGong, dit  is een methode waarbij  je het hele lichaam traint,  je stimuleert het zenuwstelsel, je opent de energie banen, en je krijgt een grotere range in bewegen, tevens brengt het functionele kracht .

Door de vloeiende, en ritmische bewegingen worden de gewrichten niet belast.  Daarnaast krijg je onder begeleiding ook nog  een pittig programma van 20 minuten om het lichaam te "tunen". We werken hier op verbranding om de stofwissling te prikkelen en te werken aan een goed gewicht. Het is een unieke methode, goed voor coördinatie, bewegingsvrijheid, ademhaling, focus en... gewichtsverlies! De les wordt  afgesloten met meditatie en zacht rekken.

 

Niet leden betalen voor deze lessen € 27,50  per les inclusief begeleiding.

 

Leden kunnen voor € 10 per maand  extra op het abonnement deze lessen volgen (je betaald dan € 59 per maand in plaats van € 49. Deze lessen starten na de zomervakantie op maandag en donderdagochtenden.  (soms in overleg op een zaterdagochtend). Nieuw en uniek,een methode die er voor zorgt dat je alles aanpakt!

 

Aanmelden voor september: info@bmfcentre.com

 

 

Details

Laat je begeleiden door Irma Soetekouw, Rijks erkend docent MA en eigenaar van het sfeervolle BMF center, en ervaar zelf de transformerende kracht van Gyrokinesis. 

Meld je nu aan. Voor meer informatie contacteer ons via info@irmasoetekouw.nl of info@bmfcentre.com. Telefoon: 0611725637.

 

Ontdek hoe je leven kan transformeren wanneer je je ware potentieel en natuurlijke verbinding omarmt.